Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 27 juni 2009    Evangelie van 2009-06-27
 titelOrgelconcert Ronald de Jong
beschrijvingDe Stichting Orgelconcerten Moordrecht gaat de concertserie voor 2009 vervolgen met een orgelconcert op 27 juni in de Dorpskerk te Moordrecht.
De bespeler voor deze avond is de organist Ronald de Jong uit Zoetermeer.

Ronald de Jong (1956) heeft als hoofdvak Orgel gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag alwaar hij in 1983 het U.M diploma behaalde met het predikaat”zeer goed”. Later heeft hij het diploma Kerkelijk orgelspel behaald aan het Instituuut voor Kerkmuziek in Utrecht. Tijdens zijn conservatoriumstudie werd hij benoemd tot organist van de Geref. Pax-Christikerk in Den Haag. In 1988 werd hij organist van de Oudshoornse Kerk in Alphen a/d Rijn.

Het programma bestaat uit een interessante mix van literatuurspel van bekende componisten, alsmede enkele mooie koraalimprovisaties van eigen hand.

Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is

infoStichting Orgelconcerten Moordrecht
M. Vuijk
Ketensezoom 53
2902 LK Capelle ad Ijssel
(010) 226 67 23
mvuijk@kpnmail.nl
locatieDorpskerk
plaatsMoordrecht (Zuid-Holland)
postcode28
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl