Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 29 mei 2009    Evangelie van 2009-05-29
 titelWensconcert Adventskerk
beschrijvingOp vrijdag 29 mei wordt op het Steinmeyer-orgel in de Adventskerk te Alphen aan den Rijn een wensconcert gegeven door de vaste organist Simon Stelling. Dit concert heeft inmiddels al een bijzonder plekje bij de liefhebbers van orgelmuziek gekregen omdat u zelf het programma heeft kunnen samenstellen.

De afgelopen weken zijn er veel verzoeken binnengekomen, op basis waarvan het programma is bepaald. U gaat composities horen van W.H. Zwart, J.S. Bach, Reger, Franck, Lemmens en Sibelius. Met een improvisatie op een door het publiek op te geven thema wordt het concert besloten, tevens het laatste concert van dit seizoen.

Aanvang 20.15 uur, toegang € 5,- (kinderen tot 12 jaar gratis).

infoSecretariaat Orgelcommissie Adventskerk
Curaçaostraat 11
2405 EA, Alphen aan den Rijn

www.orgelcommissiealphen.nl
c.j.verhagen@casema.nl
(0172) 493 394
locatieAdventskerk, Julianastraat 69
plaatsAlphen a/d Rijn (Zuid-Holland)
postcode24
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl