Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 30 t/m zondag 31 mei 2009    Evangelie van 2009-05-30
 titelFeestelijke opening van de Emmauskapel
beschrijvingIn Malburgen op de plaats waar voorheen de Sacramentskerk stond is een schitterende nieuwbouw ontstaan die zeer multifunctioneel is opgezet. De Emmausparochie heeft daarin een nieuwe ruimte gekregen: de Emmauskapel.

Verschillende onderdelen van de Sacramentskerk hebben er een plaats gekregen: enkele glas-in-lood ramen, de eerste steen, kruiswegstaties.
In deze Emmauskapel is een apart gedeelte als Mariakapel ingericht.
Dit deel zal dagelijks geopend zijn. Mensen kunnen er even binnen lopen, een kaarsje op steken of zomaar even stil zijn.
Iedereen is er welkom. Welk geloof je ook hebt. De Emmauskapel biedt gelegenheid aan mensen om elkaar te ontmoeten, maar ook om inspiratie te vinden en te delen met elkaar.

In de kapel zullen diverse activiteiten plaats gaan vinden.
Tijdens de opening kunt u daarover meer informatie krijgen.

Het programma van de opening is al volgt:
Zaterdag 30 mei 13.00 - 16.00 uur OPEN HUIS
Feestelijke openingsviering: 18.00 - 19.30 uur
Feestavond: 19.30 - ca. 22.30 uur

Zondag 31 mei: 13.00 - 17.00 uur OPEN HUIS met muziek en activiteit

info(026) 381 44 92
(06) 511 211 60
locatieDe Emmauskapel, St. Gangulphusplein 5
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl