Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 30 mei 2009    Evangelie van 2009-05-30
 titelAnselm Grün over spiritualiteit in werk
beschrijvingOp zaterdag 30 mei organiseert het Katholiek Netwerk in samenwerking met het CNV een bijeenkomst met Anselm Grün over spiritualiteit in het werk. De bijeenkomst vindt plaats in de Broederenkerk, Broederenstraat 18 te Deventer en duurt van 10.00 tot 12.00 uur.

Anselm Grün (1945) is abt van het benedictijnenklooster van Münsterschwarzach en geestelijk leider van het retraitehuis voor priesters. Door cursussen en vormingswerk weet hij een groot publiek te inspireren. Zijn publicaties, zeker 100, op het gebied van geloof en hedendaagse spiritualiteit (ook over werk en zingeving) zijn internationale bestsellers.

Anselm Grün gaat met ons in gesprek over de essentie van spiritualiteit in je werk. Is spiritualiteit primair een persoonlijke zaak of iets dat je vooral in de ontmoeting et anderen kunt vinden? Of draait zingeving in werk vooral om waardering geven en ontvangen? Hoe kunnen we trots en beroepseer weer een plaats geven? Wordt de toekomstige arbeidsmarkt ZZP of werkgemeenschap? Grün gaat in op deze thema’s en beantwoordt aansluitend vragen uit de zaal.

Mensen die aan deze bijeenkomst willen deelnemen kunnen zich opgeven bij het secretariaat van het VKMO/Katholiek Netwerk.

Kaarten kosten € 12,50 per stuk.

info info@katholieknetwerk.nl
(073) 613 41 40
locatieBroederenkerk, Broederenstraat 18
plaatsDeventer (Overijssel)
postcode74
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl