Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Rooms Katholieke Jongerengroep
(RKJ)

Rooms Katholieke Jongerengroep

Regionale jongerengroep gelieerd aan de WKJ

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 20 t/m vrijdag 22 mei 2009    Evangelie van 2009-05-20
 titelHemelvaart in Maastricht
beschrijvingVan woensdag 20 t/m vrijdag 22 mei gaat RKJ Delft op bedevaart naar Maastricht. We logeren twee nachten bij de gemeenschap van de Kommel in het centrum van Maastricht. Daar zullen we hemelvaart vieren en o.a. de Lourdesgrot bij de Sint-Pietersberg bezoeken. Een unieke kans om hemelvaart op een bijzondere wijze te vieren en even geestelijk bij te tanken!

Woensdag 20 mei vertrekken we om 16.00 uur vanuit Delft per trein naar Maastricht. Voor wie niet in staat is om al om 16.00 uur te vertrekken, zal er om 18.30 uur een extra mogelijkheid zijn om naar het zuiden af te reizen. Let op, je mag dan in Maastricht vrijwel meteen je bed in. We raden jullie daarom aan te proberen met de eerste groep mee te gaan, omdat je anders de wekelijkse gebedsavond met ongeveer 60 man moet missen. Donderdag vieren we het Hoogfeest van Hemelvaart met de gemeenschap van de Kommel en zullen we de Lourdesgrot bezoeken. Vrijdag zullen we diverse plekken in Maastricht aandoen en zal er voldoende tijd zijn om zelf op ontdekking te gaan. De kosten zullen ongeveer 50 euro bedragen, plus de kosten van het avondeten op vrijdag.

infoEdith Peters & Roel Blesgraaf
bedevaart@rkjdelft.nl
www.rkjdelft.nl
organisatieRooms Katholieke Jongerengroep
locatieGemeenschap van de gekruisigde en verrezen Liefde - ‘De Kommel’
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl