Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 28 juni 2009    Evangelie van 2009-06-28
 titelGerardus Majella-processie
beschrijvingDe Gerardus Majella-parochie in het dorp Barger-Oosterveld nabij Emmen, biedt een unieke gelegenheid om de Heilige Gerardus te eren en om te bidden op zijn voorspraak door zondag 28 juni een Geradus Majellaprocessie te houden. Het motto van de processie luidt: 'Doorgaan'.

10.30 uur: Gezongen H. Mis in ons kerkenbos met Mgr. Dr. Gerardus de Korte als hoofdcelebrant. Aansluitend de processie die zal gaan door het kerkenbos, langs onze statieweg en langs de graven van onze dierbare overledenen.

12.15 uur: Afsluiting in de parochiekerk met zegen met de reliek van de Heilige Gerardus.

12.30 uur: Tijd voor ontmoeting en samenzijn op het kerkplein rondom de parochiekerk. Er is gelegenheid tot het nuttigen van één en ander, er zal een verkoopstand zijn met religieuze artikelen (met name Gerardus-gerelateerd) en tevens zal de plaatselijke muziekvereniging ‘Volharding’ haar medewerking verlenen aan dit samenzijn.

14.30 uur: Diaken Frans Wielens vertelt in de kerk het verhaal van Barger-Oosterveld en haar Kerk.

infowww.rkemmen-erica.nl/gerardus
bedevaartcommissie@gmail.com
locatieGerardus Majella-parochie
plaatsBarger-Oosterveld (Drenthe)
postcode78
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl