Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzondag 26 april 2009    Evangelie van 2009-04-26
 titelInspiratiemiddag
beschrijvingZondag 26 april vindt van 13.30 - 16.30 uur in het Missiehuis Sint Michael in Steyl (Venlo ) een Inspiratiemiddag plaats.

Wilt u zich laten raken door het verhaal van Aminda Saño die op de Filippijnen werkt aan de dialoog tussen religies? Of door de ervaringen van missionair werker Alfons van Zijl die zich inzet voor de rechten van de inheemse bevolking van de Filippijnen? Kom dan op zondag 26 april naar het Missiehuis Sint Michael in Kloosterdorp Steyl.

Programma
13.30 uur ontvangst
14.00 uur welkom met Fillipijnse dans
14.15 uur presentatie Silsilah Dialoque Movement door Aminda Saño (Filippijnen) en Marjolein Eshuis (Mensen met een Missie)
15.00 uur pauze
15.15 uur Mensenrechten inheemse groepen
door missionair werker Alfons van Zijl
16.00 uur afsluiting met een drankje

Deelname is gratis. Iedereen is welkom!

Deze dag wordt georganiseerd in het kader van de Pinksteractie van de Week Nederlandse Missionaris (WNM).

infowww.weeknederlandsemissionaris.nl
locatieMissiehuis Sint Michael
plaatsSteyl (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl