Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 5 september 2009    Evangelie van 2009-09-05
 titelSprankelend orgel-wandelconcert
beschrijvingSprankelende klanken bij orgel-wandelconcert

Graag attenderen wij u op een bijzonder orgel-wandelconcert op zaterdag 5 september a.s. in Maastricht met de nationaal- en internationaal bekende organist Sander van Marion. Door zijn sprankelende manier van spelen zal dit concert zeker aanspreken. De kans om het orgel eens op en andere manier te beluisteren. Medewerking wordt verleend door de sopraan Irene Lam.

Aanvang 11.30 uur in de Hal van het Stadhuis (Markt), om 13.00 uur in de St. Martinus-Wyck en tot slot om 15.00 uur in de Onze Lieve Vrouwe Basiliek (O.L.V.plein).

Vermeldenswaard is nog dat op zondag 30 augustus Sander van Marion ook te beluisteren is in een orgel-wandelconcert in Roermond en dan in de Minderbroederskerk en de schitterende R.K. Caroluskapel, resp. om 14.00 en 16.00 uur, inclusief een stadswandeling o.l.v. een gids.

infoMw M. Visser-Gijzel
(071) 561 66 25
visser.gijzel@planet.nl
www.sandervanmarion.nl
locatieHal van het stadhuis (Markt)
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl