Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 3 mei 2009    Evangelie van 2009-05-03
 titelVesperdienst op roepingen-zondag
beschrijvingOp de 4e zondag van Pasen, Zondag van de Goede Herder, gaat bisschop Frans Wiertz voor in een vesperdienst, waarbij onder mee leden van het gebedsapostolaat voor roepingen en de studenten van het Grootseminarie Rolduc aanwezig zijn.

Maar ook alle anderen zijn welkom om samen met hen en speciaal in het pastoraal themajaar van het Wijdingssacrament te bidden voor roepingen tot het priesterschap, het diaconaat, het religieuze of het Godgewijde leven.

infowww.bisdom-roermond.nl
locatieChristoffelkathedraal
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl