Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 18 april 2009    Evangelie van 2009-04-18
 titelHeeft het Nieuwetijdsdenken de toekomst?
beschrijvingLezing door Jeff Fountain naar zijn boek ‘Leven als volk van hoop’ over over de heidense wortels van Europa en de opleving van het paganisme. Hoe kunnen wij bruggen kunnen bouwen naar deze zgn. Nieuwetijdsdenkers om over Jezus te praten.

Jeff Fountain is sinds 1990 Europees leider van “Jeugd met een Opdracht” (Youth with a Mission). Daarnaast is hij één van de voortrekkers van het “Hope for Europe” Network.

info(078) 619 24 09
bijbelofnewage.info
locatieOntmoetingscentrum De Rank, Vliegend Hertlaan 4a
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl