Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerwoensdag 15 april 2009    Evangelie van 2009-04-15
 titelMuseum Plus Bus
beschrijvingDe Museum Plus Bus, een bus die senioren die niet meer zelfstandig een museumbezoek kunnen afleggen, start dit jaar in Stramproy. Ouderenvereniging Sint Willibrordus mag het spits afbijten.

De Museum Plus Bus is een project van de zeven samenwerkende musea Rijksmuseum Amsterdam, Hermitage Amsterdam, Van Gogh Museum, Cobra Museum voor Moderne Kunst, Joods Historisch Museum, Mauritshuis en Kröller-Müller Museum. Op 15 januari 2008 beleefde de Museum Plus Bus zijn eerste rit. Het succes van de Museum Plus Bus was meteen erg groot: binnen enkele weken na deze eerste rit was de Museum Plus Bus voor het hele jaar 2008 volgeboekt en moest de inschrijving gesloten worden. De Museum Plus Bus reed 255 dagen in 2008 en vervoerde 10.000 senioren naar de musea.

info info@museumplusbus.nl
www.museumplusbus.nl
locatiediverse
plaatsdiverse
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl