Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 3 t/m zaterdag 8 augustus 2009    Evangelie van 2009-08-03
 titelLifeTeen-zomerkamp
beschrijving

Van 3 tot en met 8 augustus 2009 vindt in Posterholt, na een succesvol eerste jaar, het tweede LifeTeen-kamp in Nederland plaats. Het thema is ´Grace Lightning´.

De tieners zullen met hun leeftijdsgenoten op een spetterende en actieve manier op zoek gaan naar wat 'genade' ('grace') nu precies is. De tieners krijgen te horen, te zien en te ervaren, hoe je in deze tijd met God en met anderen op weg kunt gaan in geloof en plezier.

Het programma bevat onder andere ontmoeting, avontuur, sport en spel, geloofsverdieping, muziek, Eucharistie en gebed.

LifeTeen is een organisatie van Amerikaanse origine die zich inzet voor tienerwerk in de Katholieke Kerk. Zij probeert het katholieke geloof vreugdevol, betrokken, puur en doorleefd te brengen aan tieners door middel van heldere catecheses, openheid, gebed, en moderne praise en worship-muziek.

Het kamp is open voor alle tieners van 13 tot en met 19 jaar oud. Wel wordt gevraagd om voor de vakantie een keertje bij de LifeTeen-avonden langs te komen.

Op dit moment zijn er in Haarlem, Maastricht en Roermond groepen van LifeTeen actief. In de H. Tomaskerk te Roermond komt men elke zondagavond bij elkaar voor gebed en geloofsverdieping.

Opgave en info via www.lifeteenroermond.nl
Hier is ook informatie te vinden over de normale zondagactiviteiten.

info

www.lifeteenroermond.nl

locatie
plaatsPosterholt (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl