Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 29 april 2009    Evangelie van 2009-04-29
 titelBernardusdag
beschrijvingHet Bezinningscentrum Abdij Herkenrode organiseert in het voorjaar 2009 twee Bernardusdagen op 18 maart en 29 april.

Op 29 april gaat de tweede Bernardusdag door in het Bezinningscentrum Abdij Herkenrode met als thema:”Ommekeer. De omvormende kracht van Gods Woord.”
Zo luidt ook de titel van het boek dat in maart 2009 verscheen en een vertaling is van Bernardus' traktaat ”De Conversione”. Br. Guerric Aerden ocso zal, als mede-auteur, het boek in primeur aan ons voorstellen en dit document en zijn context toelichten.

Inleider br. Guerric Aerden ocso is monnik in de Cisterciënzerabdij Maria Toevlucht te Zundert (NL). Hij studeerde filosofie en theologie en is adjunct-hoofdredacteur van het monastieke tijdschrift ‘De Kovel’.

Voorkennis is niet vereist.

Datum: woensdag 29 april van 10 tot 16.30 uur (onthaal vanaf 9.30 uur)
Kostprijs: 30 euro incl. warm middagmaal en 2x koffiepauze
Inschrijven: 011/22 12 33 of

info herkenrode.abdij.bezinningscentrum@skynet.be
www.bezinningscentrumherkenrode.be
locatieAbdij Herkenrode
plaatsHerkenrode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl