Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerdonderdag 9 t/m maandag 13 april 2009    Evangelie van 2009-04-09
(Witte Donderdag)
 titelPaasvieringen priorij Thabor
beschrijvingHet is mogelijk van 9 tot en 13 april aanstaande de plechtigheden van de Goede Week en Pasen mee te maken in de priorij Thabor van de zusters Reguliere Kanunnikessen van het Heilig Graf in Sint Odiliënberg. Alle plechtigheden worden gezongen in het Latijn. Latijns-Nederlandse teksten zijn beschikbaar voor de gasten.

Het volledige programma kan digitaal worden opgevraagd via schruer@schruer.nl of telefonisch onder kantoortijd onder (010) 270 93 01. Het is ook mogelijk een gedeelte van de plechtigheden mee te maken.

info(010) 270 93 01
schruer@schruer.nl
locatie priorij Thabor
plaatsSint Odiliënberg (Limburg)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl