Vandaag is zaterdag 10 augustus  

categorie categorie Reis
reis
Onze Lieve Vrouw vd Besloten Tuin
(Besloten Tuin)

Onze Lieve Vrouw vd Besloten Tuin

Website E-mail

Broederschap
Onze Lieve Vrouwe
van de Besloten Tuin

Baron van Asbeckweg 13
9963 PA Warfhuizen

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 11 t/m vrijdag 17 juli 2009    Evangelie van 2009-07-11
 titelCredimus Bootcamp
beschrijvingDit jaar van 11 tot en met 17 juli in Maarheeze: Credimus Bootcamp 2009! Een katholiek cathechesekamp voor jongeren die zich willen verdiepen in hun geloof.

Vorig jaar vond dit kamp voor het eerst plaats (toen in Warfhuizen) en het was een groot succes. Daarom organiseren wij dit kamp nu voor de tweede keer.

Tijdens deze week zal er dagelijks een Mis gevierd worden (zowel volgens de gewone ritus als volgens het Missaal van 1962), bidden we de getijden, zijn er lezingen over verscheidene onderwerpen door verschillende sprekers en kan je je in alle rust tot Onze Lieve Heer wenden tijdens de Aanbidding.

infoCredimus Bootcamp
p/a K. De Vriezestraat 19
9741 AE Groningen
(06) 27 09 67 45
www.credimus.nl
organisatieOnze Lieve Vrouw vd Besloten Tuin
locatieSint-Gertrudiskerk
plaatsMaarheeze (Noord-Brabant)
postcode60
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl