Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervanaf zaterdag 4 april 2009    Evangelie van 2009-04-04
(Heilige Isidorus)
 titelOpenstelling Liduina basiliek
beschrijvingDe fraai gerestaureerde Liduina Basiliek zet binnenkort haar deuren voor bezoekers weer open. Onderga de mystieke sfeer die het schitterende interieur op u zal hebben. Het is een inrichting dat zijn weerga niet kent. Alsof je in 1881 bent aangeland toen het gebouw net gereed was. Ook het unieke orgel werd onder handen genomen. Duizenden bezoekers gingen u voor en hebben hun ogen uitgekeken. Er ook gelegenheid om in de Liduina-kapel te bidden en een kaarsje op te steken. Een team van vrijwilligers staat gereed om u te ontvangen, vragen te beantwoorden en informatie te geven. Achter in de kerk staat een kleine verkoopstand voor boeken, bidprentjes, etc.

Vanaf 4 april gaat de Basiliek weer elke eerste zaterdag van de maand open van 10.30 tot 14.30 uur. Ons herenkoor 'In Honorem Dei' zal onder leiding van dhr. Bas van Houte die eerste openstelling feestelijk inluiden met prachtige Gregoriaanse gezangen en motetten, die om 13.30 uur ten gehoren worden gebracht.

infowww.liduinabasiliek.nl
locatieLidiunabasiliek
plaatsSchiedam (Zuid-Holland)
postcode31
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl