Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzondag 19 april 2009    Evangelie van 2009-04-19
(Goddelijke Barmhartigheid / Beloken Pasen / Heilige Leo)
 titelZijn deugden aan te leren?
beschrijvingHet Soeterbeeck Programma van de Radboud Universiteit Nijmegen en dagblad Trouw organiseren Voortreffelijk leven. Een zondagmiddagsymposium over de vraag of deugden zijn aan te leren. Sprekers zijn o.a. Paul van Tongeren, Wil Derkse, Ybo Buruma, Pim Haselager en Toine Lagro-Janssen. Het symposium vindt plaats op zondag 19 april 2009 van 13.00 - 17.00 uur in de Aula van de Radboud Universiteit Nijmegen, Comeniuslaan 2.

Kan een gierigaard zichzelf leren gul te worden? Kan een ongeduldig mens geduld oefenen? Is het mogelijk een jaloers iemand om te toveren tot een genereus persoon? Kun je, kortom, deugden aanleren die je vreemd zijn, en zo ja, hoe gaat dat in zijn werk? Of is het alleen mogelijk om deugden te ontwikkelen die al in je karakter besloten liggen?

infowww.ru.nl/sp/deugden
locatieAula van de Radboud Universiteit Nijmegen, Comeniuslaan 2
plaatsNijmegen (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl