Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 11 juli 2009    Evangelie van 2009-07-11
 titelMeeleefdagen in de abdij van Egmond
beschrijvingBen je ooit in een klooster geweest? Zou je een dagje in het klooster willen meebeleven?

Wil je samen met anderen ervaren hoe het is om in vrijheid op zoek te gaan naar God in je leven, naar verbondenheid met anderen, naar vrede met jezelf? Misschien zoek je richting in je geestelijk leven, verlang je naar stilte, naar evenwicht in je bestaan, of wellicht zou je vrijblijvend willen proeven of je verder wil op de monastieke weg.

Wij willen je hierbij assisteren, een aanzet geven. In de Sint-Adelbertabdij bieden we jou de mogelijkheid om één dag mee te leven op het ritme van de monniken. Naast de gebedsvieringen samen met onze gemeenschap neem je ook deel aan geestelijke lezing, meditatie en contemplatieve arbeid. Je wordt begeleid door broeder Adri Kortekaas.

tijd: 06.45 - 17.30 uur
vergoeding: € 15 euro per persoon

Data 2009
4 april
18 april
2 mei
16 mei
13 juni
27 juni
11 juli
25 juli
8 augustus
22 augustus
17 oktober
31 oktober
14 november
28 november

infocontactpersoon: broeder Adri
aanmelden bij voorkeur per email:
gastenpater.adelbertabdij@xs4all.nl
www.abdijvanegmond.nl
locatieSint-Adelbertabdij, Abdijlaan 26 1935 BH
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl