Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 25 april 2009    Evangelie van 2009-04-25
 titelBedevaart naar Banneux
beschrijvingParochie Moeder Teresa te Hintham / 's-Hertogenbosch gaat op zaterdag 25 april 2009 op bedevaart naar Banneux.

Van 15 januari tot 2 maart 1933 verscheen de Maagd Maria acht keer aan een meisje van 11 jaar oud, Mariette Beco.

De Boodschap die zij er bracht is actueel, zie bijlage! Ziekte, lijden en zorgen zijn van alle tijden!

Elk jaar komen honderdduizenden pelgrims naar Banneux! Ook wij gaan op dagbedevaart om ons lijden en zorgen, ons zoeken, aan Onze-Lieve-Vrouw toe te vertrouwen. Bij de Moeder van de Verlosser willen wij het vertrouwen en de hoop uitdrukken die wij stellen in Jezus Christus, de Bron van alle genade!

Zoals zij deed voor Mariette, zo leidt de Maagd der Armen ook vandaag elke bedevaarder op zijn/haar levensweg. Zij vraagt ons “de handen in het water te steken”, in de Bron van het ware leven: Jezus!

Zoals Paus Johannes Paulus II in Banneux op 21 mei 1985 zei: “De armen van vandaag - en men kan op velerlei wijze arm zijn - voelen zich thuis in Banneux. Zij komen naar hier om sterkte, moed, hoop en ontmoeting met God te zoeken in hun beproevingen”.

We vertrekken zaterdag 25 april om 7.30 uur en zijn ongeveer 19.30 uur weer terug.
Vertrek en aankomst bij de Annakerk, Hintham 41, ’s-Hertogenbosch
De kosten zijn € 40,-- p.p. inclusief warme lunch.
In de bedevaartbus is plaats voor 40 personen.

info(073) 644 52 05
info@parochie-moederteresa.nl
locatie
plaatsBanneux (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl