Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 14 maart 2004    Evangelie van 2004-03-14
 titelTilburgs Byzantijns Koor
beschrijvingHet Tilburgs Byzantijns Koor verzorgt op zondag 14 maart om 10.15u weer de liturgie volgens de Slavisch-Byzantijnse ritus. Plaats van handeling is de kapel van het MSC-klooster aan de Bredaseweg 204, tegenover de watertoren.

Voor het koor is het weer de eerste dienst in de thuiskapel, na de grootse feestliturgie van zondag 15 februari. In die dienst werd het 60-jarig jubileum van het koor gevierd.

De viering van aanstaande zondag staat deze keer in het teken van ikonenwijdingen. Kerkgangers kunnen daarom zelf ook ikonen meenemen en deze voorafgaand aan de dienst bij de ingang van de kapel afgeven. Tijdens de viering zal de voorganger deze gaan inzegenen. Na afloop neemt u uw ingewijde ikoon weer mee terug.

Aansluitend aan de dienst is er weer koffie en napraten in de ontmoetingsruimte van het klooster. De koorleden en dirigent kunnen dan ook aangesproken worden op hun ervaringen rond de jubileumviering. Het koor is verder nog altijd op zoek naar nieuwe (geoefende) zangers. Geïnteresseerden kunnen zich zondag dan ook melden, maar meer hierover is ook terug te vinden op internet.

info info@tilburgsbyzantijnskoor.nl
www.tilburgsbyzantijnskoor.nl
locatieMSC-klooster aan de Bredaseweg 204, tegenover de watertoren
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl