Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 25 april 2009    Evangelie van 2009-04-25
 titelKiezen voor liefde
beschrijvingOntmoetingsnamiddag Perspectief

Kiezen voor liefde - Dieper kijken naar relaties

Voor mensen die een scheiding of relatiebreuk meemaakten, organiseert de werking Perspectief op zaterdag 25 april 2009 een ontmoetingsnamiddag. Het thema is ‘Kiezen voor liefde. Dieper kijken naar relaties’. De ontgoocheling en de pijn na scheiding doen vele mensen twijfelen over de instap in een nieuwe relatie. Mag en kan ik nog geloven in duurzame liefde? Hoe kan ik mijn vertrouwen in de liefde herstellen en mijn angst om te mislukken hanteren?

Annemie Heffinck van ‘Conversa’ brengt een praktische voordracht met veel praktijkvoorbeelden en adviezen. Herkenbaar voor ieder die dieper wil kijken naar relaties!

Er is kans tot vraagstelling, uitwisseling en ontmoeting in een praatcafé.

Programma

13.30 uur Onthaal & gelegenheid voor koffie en thee
14.00 uur Welkom - inleiding
14.15 uur Voordracht olv Annemie Heffinck (‘Conversa’)
16.00 uur Kans tot vraagstelling en uitwisseling
16.00 uur Afsluiting
17 -18.30 uur Praatcafé

Toegangsprijs:

info annemoerman@skynet.be
050/74 56 30
www.gezinspastoraalbrugge.be
locatieCentrum Groenhove, Bosdreef 5, 8820
plaatsTorhout (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl