Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Reis
reis
wanneermaandag 18 t/m vrijdag 22 mei 2009    Evangelie van 2009-05-18
 titelReis naar de Bron
beschrijvingTer gelegenheid van het jubileumprogramma van RK Leeuwarden, 400 jaar katholiek leven in Leeuwarden, wordt van 18 t/m 22 mei een
internationale 5-daagse busreis incl. excursies door Duitsland, België en Luxemburg georganiseerd met als titel “Reis naar de Bron”.

Programma 18 t/m 22 mei 2009.

Vertrek op maandag 18 mei - om 07.00 uur - met de bus richting Münster. In Münster is tijd voor wandeling en koffie. Vervolgens reizen we door naar Höxter. Er zal een bezoek gebracht worden aan de Abdij Corvey, waar we een rondleiding krijgen. We dineren en overnachten in Höxter of directe omgeving.

Dinsdag 19 mei 2009.
Om 9.00 uur vertrekken we naar Fulda. In deze plaats is de lunch en ’s middags een viering in de Dom van Fulda. We dineren en overnachten in Fulda, zodat u de gelegenheid heeft iets meer van deze stad te zien.
Woensdag 20 mei.
Vertrek om 08.30 uur naar Keulen alwaar we o.a. een bezoek brengen aan de Dom en eventueel de schatkamer. ’s Middags gaat de reis door naar Trier, alwaar we dineren en overnachten.

Donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag).
De reis start wederom om 8.30 uur en dan vertrekken we naar Echternach. Hier zal dan om 10.00 uur een Eucharistieviering zijn. In het begin van de middag reizen we door naar de abdij van d’Orval, waar we de Cisterciënzerabdij zullen bezichtigen.

Daarna gaat de reis verder naar Charleroi, alwaar we zullen dineren en overnachten.

Vrijdag 22 mei.
Om 9.00 uur zullen we een bezoek aan het klooster Bonne-Esperance te Vellereille-les-Brayeux.
Na dit bezoek gaat de reis via Antwerpen om vervolgens - met de nodige stops - weer huiswaarts te keren.

De deelnemers zullen bij terugkomst - om ongeveer 19.30 uur - kunnen terugkijken op een culturele en spirituele jubileum(parochie)reis.
Kosten:
De reis zal (afhankelijk van het aantal deelnemers) tussen de 550 en 600 euro gaan kosten. De definitieve prijs moet dus nog worden vastgesteld, maar zal zeer zeker niet hoger dan

infoFam. Wiersma
De Lits 1
8939 BX Leeuwarden
(058) 213 40 98.
sp_wiersma@zonnet.nl
locatie
plaatsDiverse (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl