Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 8 april 2009    Evangelie van 2009-04-08
 titelPaasviering voor dak- en thuislozen
beschrijvingOmdat wij allemaal elkaars stadgenoten zijn, zal woensdag 8 april een groep dakloze mensen, gratis zakjes met paaseieren uitdelen aan het winkelende publiek in de Delftse binnenstad.

Hierna zal er een Paasviering plaatsvinden, die gericht zal zijn op onze stadgenoten die het extra moeilijk hebben in deze tijd. Naast de mensen van de Delftse opvanghuizen, zullen ook dak- en thuislozen zich aansluiten vanuit de maatschappelijke opvang uit het Westland en Oostland.

Programma
16.00 uur Inloop met koffie / thee en Paasgebak
17.15 uur Paasviering waarin stadsdiaken Hans van Bemmel ofm zal voorgaan
18.00 uur warm/koud Paasbuffet

Voorganger in de viering is stadsdiaken Hans van Bemmel ofm. De inleiding hierbij zal verzorgd worden door Jaap Smit, voorzitter van het WMO project ‘Samen Stadgenoot’.

De muziek zal verzorgd worden door een brassband, een gelegenheidskoor onder leiding van Sonja Nowee, en The Joker and the Thief.

Het Paasdiner zal worden verzorgd door de vrijwilligers van het RK Stadsdiaconaat (kookgroep voor dak- en thuislozen), jongeren van M25, en de R.-K. Jongerengroep Delft.

infoStichting RK Stadsdiaconaat Delft e.o.
Burgwal 20
2611 GJ Delft
(015) 212 61 70
(06) 12 94 62 65
stadsdiaconaatdelft@orange.nl
www.rkstadsdiaconaatdelft.nl
locatieMaria van Jesse kerk, Burgwal 20
plaatsDelft (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl