Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Reis
reis
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 9 t/m maandag 16 augustus 2004    Evangelie van 2004-08-09
 titelRoepingenreis
beschrijvingDe wereld ontdekken hand in hand met de ontdekking van je eigen roeping. Met dat doel wordt er deze zomer voor jonge mannen vanaf zestien jaar vanuit Nederland een geestelijke ontdekkingsreis georganiseerd naar Portugal, het kleine zeevarende land van handelaren en ontdekkingsreizigers dat grote missionarissen naar hun bestemming bracht en dat een van de belangrijkste bedevaartsoorden van Maria herbergt.

Deze jongeren-bezinningsreis van 6 t/m 16 augustus 2004 is een spoorzoeken naar o.a. Franciscus Xaverius en Antonius, met als middelpunt een kennismaking met de boodschap van Fatima.

De reis richt zich tot katholieke jonge mannen die - door de ontdekking van de bewogen geschiedenis van de kerk heen - zich op locatie in Portugal willen afvragen welke geschiedenis God in hun eigen leven wil schrijven.

infoDrs. B. Hartmann, stafmedewerker van het Seminarie Willibrordhuis
Bekslaan 11, 2114 CB Vogelenzang
post@willibrordhuis.nl
www.willibrordhuis.nl
organisatieDe Tiltenberg
locatie
plaatsPortugal (Portugal)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl