Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 3 april 2004    Evangelie van 2004-04-03
 titelLieddag Harderwijk 2004
beschrijvingOp 3 april wordt in de Catharinakerk te Harderwijk een Lieddag georganiseerd in samenwerking met de stichting Nieuw Liedfonds. De dag staat onder de muzikale leiding van dirigent / componist Tom Löwenthal, met medewerking van pianist André Telderman.

Voor diegene die nog onbekend zijn met een “lieddag” eerst even een korte uitleg. Een lieddag is bedoeld voor iedereen die van zingen houdt. Onder leiding van een dirigent en begeleid door de piano worden liederen ingestudeerd en daarna 4 stemmig gezongen. Dus allereerst een heerlijke dag zingen. Daarnaast de mogelijkheid om deze liederen te gebruiken voor de eigen zangkoren, maar dat spreekt voor zich.

De lieddag is op 3 april 2004 in de Catharinakerk, van Maerlantlaan 1, te Harderwijk. Vanaf 09.30 uur is de kerk open en het instuderen van de liederen begint om 10.00 uur.
Vanaf 15.30 uur zal het gelegenheidskoor van de CD Zomerregen, samen met U, een uitvoering geven van de CD.
Kosten € 7.50, dit is inclusief koffie, thee en koorpartituren. Lunch zelf meenemen.

De Catharinakerk ligt op 7 minuten lopen van het station Harderwijk.

infoEllen Kempers, e_kempers@planet.nl , (0341) 420706
Agri Graus, baa.graus@planet.nl , (0341) 413285
locatieCatharinakerk
plaatsHarderwijk (Gelderland)
postcode38
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl