Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 24 april 2004    Evangelie van 2004-04-24
 titelInformatiedag Missie & Jongeren
beschrijvingBen je geïnteresseerd in andere culturen? Zou je willen samenleven met mensen die anders leven dan jij? Misschien is dan een meeleefperiode in Afrika, Azië, Latijns-Amerika of Oost-Europa een ideale kans om je leven te verrijken.

Op zaterdag 24 april willen we je er graag meer over vertellen. Dan is in Utrecht een informatie bijeenkomst. We vertellen iets over onze doelstelling om jonge mensen tussen de 18 en 30 jaar aan te spreken op een inzet voor een betere wereld. Jongeren die via ons in het Zuiden zijn geweest vertellen over hun ervaringen. Ook er is volop tijd voor jouw vragen en wensen.

Voor ons zijn een goede voorbereiding en goede begeleiding erg belangrijk maar ook dat je vragen durft te stellen over de keuzes die je in je leven maakt. Hoe wil je leven en welke plaats wil je daarin geven aan anderen die het minder hebben getroffen dan jij, buiten de boot vallen of bedreigd worden in hun rechten en mogelijkheden. Voor veel mensen in andere landen is dat het geval. Het leven met hen delen is werken aan solidariteit wereldwijd.

Wij willen je helpen jouw dromen en idealen te verwezenlijken. Jij helpt ons in het realiseren van ons ideaal; een rechtvaardige en menswaardige wereld. Met die uitdaging gaan we samen op avontuur.

infoSecretariaat Missie & Jongeren, (0485) 575530 of info@missieenjongeren.nl
www.missieenjongeren.nl
www.durfoverjegrens.nl
organisatie
locatie
plaatsBoxmeer (Noord-Brabant)
postcode58
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl