Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneermaandag 4 mei 2009    Evangelie van 2009-05-04
(Nationale dodenherdenking)
 titelConcert: Requiem van Fauré
beschrijvingAansluitend aan de dodenherdenking op 4 mei in het Willem de Zwijgerplantsoen zal het Paulus Jongerenkoor het Requiem van Gabriel Fauré zingen.

Het Paulus Jongerenkoor is verbonden aan de Paulusparochie, die huist in de Pauluskerk aan het Willem de Zwijgerplantsoen. Het koor bestaat uit iets meer dan 30 mensen en zingt minstens een keer per maand in een viering in de kerk. Daarnaast vindt het koor het leuk om af en toe een uitdaging aan te gaan en een uitgebreid muziekstuk te zingen.

Dit jaar zingt het Paulus Jongerenkoor, onder leiding van dirigent Sebastian Holz, het Requiem van Fauré. Een Requiem is een mis voor de overledenen en daarom passend om aansluitend aan de dodenherdenking te zingen. Gabriel Fauré heeft een prachtig Requiem geschreven, dat het Paulus Jongerenkoor graag ten gehore brengt. Aan dit concert doen naast het Paulus Jongerenkoor twee solisten en een gelegenheidsorkest mee.

Plaats: De Pauluskerk, Willem de Zwijgerplantsoen 19, Utrecht
Datum: 4 mei 2009
Aanvang: 20.45 uur
Vooraf inloop met koffie en thee
Kosten: Gratis, collecte achteraf

infoMyriam Braakhuis
myriambraakhuis@hotmail.com
locatiePauluskerk, Willem de Zwijgerplantsoen 19
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl