Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 20 t/m zaterdag 25 april 2009    Evangelie van 2009-04-20
 titelRetraite 'Bidden, ontmoet God in liefde'
beschrijvingIn het Bezinningscentrum Abdij Herkenrode wordt van 20 tot 25 april een retraite gehouden met het thema ‘Bidden, God ontmoeten in liefde’.

Inleider: Roeland Van Meerssche o.c.d.

‘Heer, leer ons bidden’. Deze vraag van Jezus’ leerlingen is in de loop der eeuwen ongetwijfeld vaak herhaald. Hiermee wordt het diepe verlangen uitgedrukt naar een waarachtige ontmoeting en vriendschapsrelatie met God die Liefde is en de mens nabij blijft in alles wat hem overkomt.

Deze retraite biedt een gelegenheid om die vraag (opnieuw) in de stilte van het eigen hart te laten weerklinken, te groeien in gebedservaring en te vernemen hoe God met ons is in alle levensomstandigheden.

Inleider Roeland Van Meerssche o.c.d. is vertrouwd met de Karmelitaanse gebedstraditie en -spiritualiteit. Hij heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden van bezinningsdagen en retraites.

Kostprijs: 215 euro
Aanvang: maandag 20 april 16 uur. Onthaal vanaf 15 uur.
Einde : zaterdag 25 april om 13 uur.
Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

infoInfo en inschrijving: 011/22 12 33, herkenrode.abdij.bezinningscentrum@skynet.be
www.bezinningscentrumherkenrode.be
locatieAbdij Herkenrode
plaatsHerkenrode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl