Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 13 t/m zaterdag 18 april 2009    Evangelie van 2009-04-13
(2e Paasdag)
 titelGenezingsretraite met Father Anthony
beschrijvingFr. Anthony is een jonge priester van de congregatie van St Vincentius à Paulo, gesticht in Indië en actief in Afrika. Hij predikt retraites over de wereld om mensen tot een levende relatie met Jezus te brengen door Hem te zien, te horen, te ervaren. De retraite is een verdieping van het geloof. De uiteenzettingen zijn eenvoudig en voor iedereen te begrijpen, ze verduidelijken de fundamenten van het levende geloof in Jezus Christus.

De Liefde van Jezus is de enige therapie die zowel geest, ziel en lichaam geneest. De retraite is een uitzonderlijke gelegenheid om overvloedig Jezus’ Liefde te ervaren en je geloof te versterken.

Dit heeft plaats in het TPC te Antwerpen van 13 april tot en met 18 april 2009.

infoVeerle 03/755 11 52
info@frbill.be
www.frbill.be
locatieTPC
plaatsAntwerpen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl