Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 8 t/m zondag 10 mei 2009    Evangelie van 2009-05-08
 titelKatholiek Gezinsweekend
beschrijvingVan 8 tot en met 10 mei zal het twaalfde gezinsweekend, georganiseerd door de Stichting Katholieke Gezinsweekenden, worden gehouden. Het evenement vindt plaats in Helvoirt in bezinningscentrum Emmaus. Het thema van dit weekend is: “Trossen los!”

We varen op de levenszee. Hoe varen we eigenlijk op ons doel af? Vele aspecten in de scheepvaart kunnen betrekking hebben op het geloofsleven. Zoals route- en plaatsbepaling. Hoe zet jij, in het gezin je bakens uit? Is Jezus jouw loods? Tevens weten we dat we, nadat we de trossen hebben gelost, dat we voor vele vraagstukken komen te staan tijdens onze vaart. In dit weekend gaan we op zoek naar de antwoorden.

We laten ons leiden door Pater Elias, Broeder van de congregatie van St. Jan. Ook zal aanwezig zijn Rob Allaert. Rob is verbonden aan het apostolaat voor gezinstoewijding in België en heeft veel ervaring met de koersbepaling voor katholieke gezinnen. Zondag zal de zeer eerwaarde heer dr. Antoine Bodar onze horizon verbreden en met ons bespreken waar we het misschien over een andere boeg moeten gooien.

Elke leeftijdsgroep gaat, met enthousiaste loodsen, met hun eigen boot de trossen losgooien en onderzoeken hoe ze veilig de haven kunnen bereiken. Ze mogen gaan ontdekken dat ze niet zomaar ronddobberen.

Bent u enthousiast geworden en zou u graag mee willen naar het weekend, dan kunt u zich via de website www.katholiekegezinnen.nl opgeven. Ook kunt u zich telefonisch opgeven via (0224) 212 765. Het weekend kost € 175,- per gezin. Mocht dit bedrag een probleem zijn dan mag het niet zo zijn dat u niet komt!

infowww.katholiekegezinnen.nl
(0224) 212 765
locatiebezinningscentrum “Emmaus”.
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl