Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 9 maart 2009    Evangelie van 2009-03-09
 titelInterdiocesane catechetische beurs
beschrijvingOp maandag 9 maart organiseert de catecheseafdeling van de Nederlandse Bisschoppenconferentie voor de zuidelijke bisdommen een catechetische beurs. Deze vindt plaats in het Augustijns Instituut in Eindhoven.

Het Officium Catecheticum wil daar de leermiddelen die zij heeft ontwikkeld onder de aandacht brengen, want dit materiaal is niet altijd bij iedereen bekend. Daarnaast vindt het Officium het nuttig om met de aanwezigen te communiceren over hoe men er mee aan de slag kan gaan. De beurs is vooral bedoeld voor de mensen die met catechese bezig zijn in de parochies, zowel vrijwilligers als professionals. Op de beurs zijn er ook twee primeurs: Geloof onder woorden brengen, een boek voor catechumenen en een bronnenboek voor catecheten, en Nieuwe wijn, de opvolger van Opnieuw beginnen.

infowww.bisdom-roermond.nl
/www.catechesesite.nl/page.php?ID=50
organisatieBisdom Roermond
locatieAugustijns Instituut
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl