Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneervrijdag 6 t/m zondag 8 maart 2009    Evangelie van 2009-03-06
 titelMoederretraite
beschrijving“Maakt u dus geen zorgen over de vraag: wat zullen we eten, of wat zullen we drinken, of wat zullen we aantrekken? Want dat alles jagen de heidenen na. Uw hemelse Vader weet wel dat gij al deze dingen nodig hebt. Maar zoekt eerst het Koninkrijk en zijn gerechtigheid: dan zal dat alles u erbij gegeven worden. Maakt u dus niet bezorgd voor de dag van morgen, want de dag van morgen zorgt voor zichzelf. Elke dag heeft genoeg aan zijn eigen leed”. (Matteüs 6, 31-34).

Dit zal voor veel moeders herkenbaar zijn: in de drukte van alle dag probeer je je weg met God te gaan maar het is lastig steeds de tijd en rust te vinden om alles wat je bezighoudt ook echt bij Hem te brengen.

Daarom organiseren we opnieuw een retraite speciaal voor moeders. En er zijn nog enkele plaatsen vrij. Onder leiding van mgr. J. Schröder, gaan we in stilte op zoek naar wat God ons wil zeggen. Naar dat wat diep in ons hart leeft, maar wat door de drukte in het dagelijkse leven vaak geen kans krijgt om aan de oppervlakte te komen.

Vanaf vrijdag 6 maart 16.30 uur tot zondagmiddag ongeveer 14.00 uur zullen wij te gast zijn in het klooster van de zusters van het Kostbaar Bloed in Aarle-Rixtel. Hoewel wij een eigen programma hebben met diverse conferenties, zullen wij ons regelmatig aansluiten bij de gebedstijden van de zusters.

De kosten voor het weekend bedragen € 60,-. De prijs mag echter geen belemmering zijn om deel te nemen aan deze retraite.

Heb je nog vragen of wil je je al opgeven, neem dan contact op met Edith Ruijs (0488-453040) of Hansi Wittenberg (0488-453168). Je kunt ook een mailtje sturen naar Edith Ruijs: tt2@wanadoo.nl . Het maximum aantal deelnemers is 16 moeders. Na opgave ontvang je enige weken voor de retraite een brief met nadere informatie en het programma van de retraite.

Deze moederretraite is een mooie gelegenheid om je in de vastentijd op een bijzondere manier op God te richten en je gebedsleven te verdiepen.

infoEdith Ruijs (0488-453040)
Hansi Wittenberg (0488-453168)
locatieKlooster van de zusters van het Kostbaar Bloed
plaatsAarle-Rixtel (Noord-Brabant)
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl