Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 5 t/m zondag 12 april 2009    Evangelie van 2009-04-05
(Palmzondag)
 titelExpo 'Variaties op het Grote Lijden'
beschrijvingIn de Goede Week - van Palmzondag 5 april tot en met eerste Paasdag 12 april - vindt er in de Paterskerk te Weert een tentoonstelling van kruiswegstaties plaats. Openingstijden van 10 tot 17 uur. Het thema is 'Variaties op het Grote Lijden'.

In drie jaar tijd is er een verzameling kruiswegen gefotografeerd, waaronder werken van bekende schilders als Jan van Toorop, Wim Braun, Charles Eyck, Antoon Kruisen, Ger Geraads, Aad de Haas, enz.

Er worden ongeveer 450 kruiswegen tentoongesteld. Entree gratis, een vrijwillige bijdrage zal worden bestemd voor een goed doel.

infoDhr. J. Verkoelen
Kerkstraat 25
5768 BH Meijel
(077) 466 19 02
jacques.verkoelen@hetnet.nl
locatiePaterskerk, Egmondstraat 7, 6001 XH
plaatsWeert (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl