Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 1 maart 2009    Evangelie van 2009-03-01
 titelSalve Regina - gratis koorconcert
beschrijvingHet Haarlems Koor Lokaal geeft op zondagmiddag 1 maart om 15.00 uur een concert met spirituele muziek in de Haarlemse St-Josephkerk. U kunt onder andere genieten van Missa Sine nomine van da Palestrina, Mariamotetten van Ferko en Poulenc en werken van Stanford en Britten. Deze muziek komt in de Josephkerk goed tot haar recht. Het concert duurt een uur en is vrij toegankelijk.

Haarlems Koor Lokaal, onder leiding van Wim Dijkstra, heeft een uitstekende reputatie. Het koor bestaat uit ongeveer 20 enthousiaste mannen en vrouwen. Zij zingen oude en nieuwe koorwerken van Renaissance tot modern hedendaags repertoire, zowel a cappella als met piano, orgel of orkestbegeleiding. De optredens van Koor Lokaal zijn altijd een groot succes.

Haarlems Koor Lokaal werkt belangeloos mee aan de inzamelingsactie voor de restauratie van het monumentale orgel van de St. Josephkerk. Na afloop van het concert is er een deurcollecte voor dit doel. Wilt u de restauratie ook steunen?

infoStichting Restauratie Josephorgel Haarlem
www.josephorgelhaarlem.nl
info@josephorgelhaarlem.nl
locatieSt. Josephkerk, Jansstraat 43
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl