Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneermaandag 30 maart t/m dinsdag 7 april 2009    Evangelie van 2009-03-30
 titelStille retraite 'Jezus, de Paascelebrant
beschrijvingCentrum Het Rustpunt organiseert verschillende activiteiten, waaronder een stille retraite van 30 maart tot en met 7 april.

Het thema is ''Jezus, de paascelebrant van Gods Vaderliefde”.
De derde week van de Geestelijke oefeningen van St. Ignatius.

Jezus wist dat zijn uur gekomen was: nu zou Hij de wereld verlaten om naar de Vader te gaan” (Joh. 13.1). Ons bidden tijdens deze derde week van de Geestelijke oefeningen speelt zich af rond dit thema: kijken naar Jezus die opgaat naar Jeruzalem voor het Paasfeest, waarin Hij gaat aantonen wat het zeggen wil: heel zijn leven te engageren bij het vieren van het Nieuwe Verbond. Jezus de paascelebrant van de liefde van de Vader. En wij mogen meedoen, meevieren, concelebreren.

8 daagse retraite
Begeleiding: p. Jos Rymen
Volledige stilte
Van maandagmiddag tot dinsdagnamiddag
Verblijfskosten incluis honorarium: € 370.00

infowww.rustpunt.net
09/2259571
info@rustpunt.net
locatieConferentiezaal van ‘Het Rustpunt’, Burgstraat 46 - 9000
plaatsGent (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl