Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzondag 4 t/m zondag 11 juli 2004    Evangelie van 2004-07-04
 titelJongerenreis Taizé
beschrijvingVanuit de Zoetermeerse Nicolaasparochie gaan de JoJo's in juli naar Taizé. Iedereen tussen de 15 en 30 jaar kan zich bij deze reis aansluiten. Belangstellenden kunnen zich opgeven tot 30 mei a.s.

In het Franse dorpje Taizé bevindt zich de oecumenische kloostergemeenschap die gesticht is door frère Roger en waar elk jaar duizenden jongeren uit de hele wereld naar toe gaan. Zij kamperen op het grote terrein bij het klooster en komen bijeen voor ontmoeting, gesprekken over bijbelse thema's en samen zingen en vieren.

De JoJo's zijn jongeren van de Nicolaasparochie in Zoetermeer, die verschillende activiteiten door het jaar heen organiseren. Maandelijkse Taizé-vieringen, de Dinnerclub (eten met een discussiethema), vieringen in de Advent en de Veertigdagentijd, en de Nacht van het Lijden in de nacht van Witte Donderdag op Goede Vrijdag.

infoDorine van der Ham, 06-250 355 46 of dorienvanderham@wanadoo.nl
JoJo's, jojogroep@hotmail.com of www.played.by/jojo
locatie
plaatsTaizé (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl