Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 18 februari 2009    Evangelie van 2009-02-18
 titelMeditatief Avonduur
beschrijvingOp woensdag 18 februari is er weer een Meditatief Avonduur in de Abdijkerk van Berne te Heeswijk. Dit keer is de begeleiding in handen van Anne Derks, de heartdrums-muziek is van Isabella Verbruggen. Tijdens dit meditatief avonduur staat ons Hart centraal. We geven onszelf de tijd om te voelen wat ons hart in diepste wezen is. We proberen haar stem, haar roep te horen. Wat is wat ons doet leven? Stilte, luisteren naar de verrassend inspirerende heartdrums en naar tekst wisselen elkaar af. Zo komen we nader tot onszelf, zo kan een stroom van liefde in ons opwellen.

Dit Meditatief Avonduur, georganiseerd door Berne Anders, is gratis te bezoeken, begint om 20.00 uur en eindigt om 20.45 uur. Na afloop van het meditatieve gedeelte in de Abdijkerk is er ruimte om na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie.

Het volgende Meditatief Avonduur is op 18 maart 2009.

Unieke locatie

Als locatie voor de succesvolle meditatieve activiteit is bij Meditatief Avonduur gekozen voor het koorgestoelte van de Abdijkerk. Deze wordt speciaal voor de gelegenheid stemmig verlicht, zodat een warme, geborgen sfeer ontstaat. Deze spirituele setting draagt bij tot een avontuurlijk en inspirerend avonduur in de abdij.

infowww.abdijvanberne.nl
(0413) 29 92 99
locatieAbdij van Berne
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl