Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 25 t/m zaterdag 31 juli 2004    Evangelie van 2004-07-25
 titel4U! - Loud and Clear
beschrijving4U! Festival
Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en op zoek naar een onvergetelijke vakantie? Naar een bestemming waar je met ruim 140 leeftijdsgenoten uit je dak kunt gaan? Waar je kunt sporten, musiceren, breakdancen? Maar ook stil kunt staan bij wat jij gelooft? Waar je stilstaat bij wie God is en tegelijkertijd kunt horen hoe je leeftijdsgenoten God hebben ervaren? Schrijf je dan nu in voor het 4U! festival 'Loud and Clear' en beleef die onvergetelijke vakantie!

Loud and Clear
Bijna elke dag maken we het weer mee, vragen, vragen en nog eens vragen: Wat wil jij later worden? Hoe denk jij over God? Geloof jij dat er iets is? Naar welke school ga jij? Waarom? Of wat ga jij deze zomervakantie doen? Soms lijkt het wel dat je jezelf steeds dezelfde vragen stelt. Het wordt dus tijd voor wat duidelijkheid!

Samen met jou gaan we op zoek naar antwoorden. We doen dit door te luisteren naar sprekers uit binnen- en buitenland, deel te nemen aan eucharistievieringen, te delen met je leeftijdsgenoten in deelgroepjes en concerten bij te wonen.
Tevens is er elke middag de mogelijkheid om met je talenten aan de slag te gaan. Zo zijn er verschillende workshops als sport, dans, theater en vele andere. Natuurlijk zal er ook een spetterende feestavond zijn waar je lekker uit je dak kan gaan. Ook als je voor het eerst of alleen naar het 4U! festival wilt komen, is het festival zeker voor jou geschikt, want door sport en spel, de deelgroeptijden en de gave liederen van de bands zijn er volop mogelijkheden om leeftijdsgenoten te ontmoeten.
En voor wie dit nog niet voldoende vindt, is er de mogelijkheid om na het festival mee te doen met een van de missiereizen. Dit jaar gaan we naar Roermond, Antwerpen, Litouwen en wat dacht je van Mexico en de Filippijnen! Wil jij je inzetten voor een ander, wil je eens proeven van een andere cultuur schrijf je dan in voor de zomer missiereizen.

Heb jij zin in een spetterende vakantie? Wil jij het schooljaar afsluiten met een knallend feest? Kom dan tussen 24 en 31 juli naar het gave 4U! festival 'Loud and Clear' en feest mee. Mis het niet!

infoGerrie Conen, Prins Karelstraat 100, 5701 VM Helmond, (0492)477657 of tieners@kcv-net.nl
organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatie
plaatsSomeren (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl