Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzondag 14 t/m vrijdag 19 juni 2009    Evangelie van 2009-06-14
(Vaderdag (B))
 titelInternational Church Music Festival
beschrijvinghet International Church Music Festival vindt van 14-19 juni 2009 plaats in Rome. Voor de 25ste keer wordt dit festival georganiseerd met als hoogtepunt het Gala Concert waarbij een internationaal koor bestaande uit 400 mensen uit de hele wereld gezamenlijk zal optreden

Vanuit Nederland gaat er een gezamenlijke reis.

Programma

Zondag 14 juni, vlucht naar Rome. Bij aankomst vertrek per bus naar het hotel.

Maandag 15 juni
’s Morgens stadstour met gids door het oude Rome. U ziet het Coliseum, Roman Forum. Lunch op eigen gelegenheid. ’s Middags transfer naar Basilica di San Paolo fuori le Mura voor bezichtiging en opening van het festival inclusief groepsfoto. ’s Avonds banquet in het Sheraton Roma. Net als voorgaande jaren is het de bedoeling dat iedereen 4 kleine cadeautjes/souvenirs uit het eigen land meeneemt om aan tafelgenoten uit te delen. Na het banquet terug naar het hotel.

Dinsdag 16 juni
Transfer naar Ara Pichus, vervolgens een korte wandeling naar de All Saints Church waar een dienst plaatsvindt en de koorrepetitie. De non-performers kunnen genieten van een sightseeing programma. Lunch op eigen gelegenheid. ’s Middags excursie met bus naar Vatikaanstad voor een bezoek aan de St Pieter en het Vatikaan museum met de Sixtijnse kapel. Vervolgens terugreis naar het hotel. De avond is vrij te besteden.

Woensdag 17 juni 2008
Vroeg vertrek naar de pauselijke audiëntie op het St Pietersplein (gereserveerde plaatsen). ’s Middags vrij tijd gevolgd door een repetitie in San Giovanni voor de deelnemers die vanavond optreden tijdens de International Concert Evening. Groepsdiner in het hotel of in een lokaal restaurant. Transfer voor iedereen naar San Giovanni voor de International Concert Evening. Na het concert terug naar het hotel.

Donderdag 18 juni 2008
Transfer naar Ara Pachis, korte wandeling naar de All Saints Church voor een ochtenddienst en repetitie voor zangers (met orkest). Sightseeing programma voor de non-performers. ’s Middags vrije tijd. U kunt als deelnemer (optioneel) het Pantheon en de Santa Maria Maggiore bezoeken inclusief eigen optreden. ’s Avonds vrij tijd.

Vrijdag 19 juni 2008
’s Morgens vrije tijd. Aan het eind van de morgen transfer naar St Paul’s voor een generale repetitie met orkest (van 12.30 uur tot 15.00 uur). Na de repetitie transfer naar het hotel. Non-performers hebben een sightseeing programma met daarna vrije tijd. Diner met groep in het hotel of in een lokaal restaurant. Om 19.00 uur transfer naar St Paul’s voor het ICMF Gala Concert. Om 20.30 uur begint het Gala Concert. Na afloop transfer terug naar het hotel.

Zaterdag 20 juni 2008
Terugreis naar Nederland. De bus brengt u terug naar het vliegveld.

Dirigent Gerard Breas reist mee naar Rome en stelt de volgende 3 repetitiedata voor: 9 mei, 16 mei, 6 juni. De locatie zal in het midden des lands zijn. Hierover wordt u in februari of maart geïnformeerd.

De deadline is verplaatst naar 31 maart 2009! Mocht u nog mensen kennen die graag mee willen doen dan kunnen zij zich dus nog aanmelden!

Eén van de deelnemers aan het festival is Rinus Braal. Hij zal met ‘gesmeerde stembanden en geoliede remmen’ per fiets naar Rome vertrekken!

infoWens travel
Brinkzicht 20
3743 EX BAARN
(035) 542 93 33
(035) 542 94 44
Tours@wens.nl
www.wens.nl
locatie
plaatsRome (Italië)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl