Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 14 februari 2009    Evangelie van 2009-02-14
(Valentijnsdag)
 titel“Together for peace”
beschrijvingMissio is een internationale kerkorganisatie die de wereldwijde solidariteit bevordert en ontmoetingen met andere culturen en religies promoot. Voor meer info: www.missio.be.

Op zaterdag 14 februari organiseert Missio Together for peace, een muzikaal en solidair ontmoetingsfeest in Oudergem. De opbrengst van dit evenement is bestemd voor de vredesinitiatieven van Missio vzw.

Tijdens deze evenementendag wil Missio het publiek laten aanvoelen op welke manier de Kerk, wereldwijd, werkt aan vrede, tonen op welke manier muziek een rol kan spelen in de weg naar vrede en duidelijk maken dat de internationale solidariteit waar Missio voor staat een verschil kan maken.

Together for peace biedt een gevarieerd programma aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. Neem een kijkje op de website en ontdek wat Missio voor jou in petto heeft.

Programma:

Vanaf 14 uur:

- zang- en muziekateliers, animatie en interculturele spelen voor kinderen en jongeren. Grote lancering door de kinderen en jongeren van meer dan 200 ballonnen met een vredesboodschap eraan.

- Mo*debat over de economische oorlog in Congo met o.a. Peter Verlinden (journalist VRT), Els Schelfhout (senator CD&V) en Hilde Deman (Pax Christi Vlaanderen-Broederlijk Delen), Raf Custers (IPIS vzw). Moderator: John Vandaele.

- optreden van Jo De Rijck (christelijk cabaretier) en Pie Tshibanda (stand-upcomedian)

Vanaf 18 uur: live muziek met o.a. Culturen in beweging, Tomtom, Los Callejeros, CX Flood,...

Info:
Het volledige programma vind je op www.missio.be
Locatie: Zandgroeflaan 2 + Vorstlaan 201, Oudergem
Tickets:

infowww.missio.be
locatieZandgroeflaan 2, Vorstlaan 201
plaatsOudegem (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl