Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 23 februari 2009    Evangelie van 2009-02-23
(Carnaval)
 titelLabyrinth dag
beschrijvingHet leven is een voortdurend gaan in het labyrint. Het is aan de poort van je leven staan en luisteren naar je hart: wie ben ik?

Als voorbereiding op de veertigdagentijd, biedt deze labyrintdag de gelegenheid om levensfasen en levenservaringen bewuster te beleven. Het is een uitnodiging om innerlijke krachtbronnen te herontdekken en zichzelf, medemensen en God te vinden.

De dag is opgebouwd vanuit de ‘Spiritualiteit van Beneden’ en bevat inzichten en oefeningen naar en vanuit het Midden van persoonlijk leven, godsdiensten en samenleving.

Het labyrint in het Engels landschapspark van het Bezinningscentrum wordt eveneens betrokken bij het leren omgaan met labyrint-ervaringen in eigen leven.

Geëngageerden in parochiepastoraal zijn bijzonder uitgenodigd, maar ook allen die de menselijke levensweg beschouwen als een gemeenschappelijke, spirituele tocht naar het onbekende Middelpunt.

Begeleider Simon Lambregs is pastoor-moderator in de federatie As. Vertrekkend vanuit de ‘Spiritualiteit van Beneden’ zoekt hij in zijn pastoraal engagement in Midden-Limburg naar nieuwe wegen. Van daaruit is hij ook betrokken in de binnenkerkelijke multiculturaliteit, de oecumene en interreligieuze dialoog.

Datum: maandag 23 februari van 10 tot 16.30 uur (onthaal vanaf 9.30 uur)
Kostprijs: 30 euro incl. warm middagmaal en 2x koffiepauze
Inschrijven: 011/22 12 33 of herkenrode.abdij.bezinningscentrum@skynet.be
Meer info: www.bezinningscentrumherkenrode.be

infoInschrijven: 011/22 12 33
herkenrode.abdij.bezinningscentrum@skynet.be
Meer info: www.bezinningscentrumherkenrode.be
locatieAbdij Herkenrode
plaatsHerkenrode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl