Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 6 t/m vrijdag 13 februari 2009    Evangelie van 2009-02-06
(Heilige Dorothea)
 titelCursus Apologetiek
beschrijvingIn Retraitehuis ‘Klein Sion’ te Leuvenheim wordt van vrijdag 6 t/m vrijdag 13 februari door pastor Gert Overmeer van de in januari 2009 opgerichte Stichting Poustinia de cursus ‘Apologetiek’ verzorgd.
Deze cursus is speciaal bedoeld voor jongeren van 17 t/m 30 jaar.

Je geloof rechtvaardigen op grond van de Schrift... dat kan in gesprekken in deze tijd nog wel eens voor komen! Voor wie daar wel eens behoefte aan hebben wordt een cursus Apologetiek gegeven door pastor Gert Overmeer van Stichting Poustinia. Een apologeet is een verdediger van de leer en moraal van het christendom.

Onderwerpen in deze cursus zullen zijn: - pausschap en priesterschap; - Maria; - bijbel en traditie; - sacramenten. Dat dit een boeiend concept biedt voor een week van bezinning, zal duidelijk zijn. Dus: ben jij trots op je geloof, en wil je het graag een nog betere onderbouwing geven? Of: je bent nog zoekende in het geloof en hebt behoefte aan meer duidelijkheid? Meld je dan aan voor deze cursus die gehouden wordt van vrijdag 6 februari t/m vrijdag 13 februari a.s. in Retraitehuis Klein Sion te Leuvenheim.

Meer informatie en mogelijkheid om aan te melden op de website:

infowww.poustinia.nl
locatieKlein Sion, Arnhemsestraat
plaatsLeuvenheim (Gelderland)
postcode69
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl