Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerwoensdag 21 januari 2009    Evangelie van 2009-01-21
 titelMeditatief Avonduur
beschrijving“Aarden” is het thema van het Meditatief Avonduur van woensdag 21 januari in de Abdijkerk van Berne te Heeswijk. Het is dit keer Betty Morel die deze avond begeleidt. Zij zegt over het thema: “In deze winterstilte keren we ons naar binnen. Wat leeft er in de diepte van de aarde, waaraan kunnen we ons verwarmen? De wortels van de bomen kruipen diep de grond in. Ook wij zelf speuren naar licht, naar nieuwe groei in een nieuw jaar.” Door middel van teksten, stilte en live-muziek diept Betty Morel het thema uit in deze gratis te bezoeken bijeenkomst, die een uurtje duurt.

Het Meditatief Avonduur begint om 20.00 uur en eindigt om 20.45 uur. Na afloop van het meditatieve gedeelte in de Abdijkerk is er ruimte om na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie.

infowww.abdijvanberne.nl
(0413) 29 92 99
locatieAbdij van Berne
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl