Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzondag 22 februari 2009    Evangelie van 2009-02-22
(Carnaval)
 titelGa... en breng het goede nieuws
beschrijvingHet goede nieuws brengen, getuigen van het geloof, dat lijkt helemaal niet evident. Dat het kan in de parochie en op andere plaatsen; en dat het voor iedereen mogelijk is kan je horen die dag. De spreker Jörgen Verherstraeten, gehuwd en vader van 3 kinderen zet zich samen met zijn vrouw in voor een open en verkondigende parochie. Hij komt hierover getuigen.

Beslist een aanrader, zeker voor de jonge gezinnen.

Het hele gezin is welkom. Er is wiegewacht en peuteropvang. Ook voor kleuters, kinderen en tieners is er een eigen programma.

Onthaal vanaf 9u30 en we beginnen om 10u. De dag eindigt rond 17u met een eucharistieviering.

Als u zelf een picknick meebrengt, zorgen wij voor drank ter plaatse.

Plaats: EDUGO Slotendries, Oostakker
Parking: St. Jozefstraat 1, Oostakker

info09 / 2280956
www.mariakefas.be
locatieEDUGO Slotendries
plaatsOostakker (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl