Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Lezing
lezing
wanneermaandag 16 februari 2009    Evangelie van 2009-02-16
 titelJaarlezing 500-jaar Calvijn
beschrijvingIn 2009 vieren we het 500e geboortejaar van de reformator Johannes Calvijn. Voor het Zeldenrust-Steelantcollege een gelegenheid bij uitstek om hieraan aandacht te besteden.

Op maandagavond 16 februari 2009, om 19:30 uur, zullen voorman en Tweede Kamer fractievoorzitter van de Staatkundig-Gereformeerde Partij, de heer Ir. Bas J. van der Vlies, en de katholieke oud-stadsarchivaris van de Vlaamse stad Gent en auteur van het boek 'De eerste protestanten in de Lage Landen', de heer Dr. Johan Decavele, de jaarlezing van het Zeldenrust-Steelantcollege in Terneuzen verzorgen over het onderwerp:

De invloed van Calvijn, het calvinisme en daarmee ook de reformatie op ons huidige staatsbestel.

De jaarlezing wordt gehouden in de aula van de school en is vrij toegankelijk voor belangstellenden.

infoContactpersoon: Drs. Titus G.W. Frankemölle, rector
(0115) 69 40 29
info@zsc.nl
www.zsc.nl
www.500jaarcalvijn.nl
locatieZeldenrust-Steelantcollege, Zeldenrustlaan 2
plaatsTerneuzen (Zeeland)
postcode45
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl