Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 20 januari 2009    Evangelie van 2009-01-20
 titelLezing Antoine Bodar “Geloven in 2009”
beschrijvingOp dinsdag 20 januari komt de van radio en TV bekende priester Dr. Antoine Bodar naar Berkel en Rodenrijs. Vanaf 20:30 uur geeft deze in Rome woonachtige Tilburgse hoogleraar christendom, cultuur en media in het parochiehuis Willem Huygensz, Noordeindseweg 104 te Berkel en Rodenrijs, een lezing over het thema “Geloven in het jaar 2009”.

Toegangskaarten voor de lezing à € 7,50, zijn vanaf 31 december te koop op de pastorie van de R.-K. Onze Lieve Vrouw Geboortekerk, Noordeindseweg 102 (van 10 tot 12 uur) en de boekhandels Janneke en Van Atten in de Kerkstraat in Berkel en Rodenrijs.

Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Voorafgaand aan de lezing is er om 19:30 uur een eucharistieviering in bovengenoemde kerk waarin Dr. Antoine Bodar zal voorgaan. De eucharistieviering is vrij toegankelijk.

Werkgroep Volwassenencatechese Parochiefederatie 3B-hoek.

infoParochie O.L. Vrouw Geboorte
Noordeindseweg 100
2651 CX Berkel en Rodenrijs
(010) 511 04 60
locatieO.L. Vrouw Geboorteparochie, Noordeindseweg 100
plaatsBerkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl