Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 15 t/m dinsdag 24 februari 2009    Evangelie van 2009-02-15
 titelRetraite Willibrordushuis
beschrijvingIn het Willibrordushuis te Den Haag worden in 2009 verschillende retraites in stilte gehouden. In een retraite gaat het om in het hart tot een persoonlijke ontmoeting met Jezus te komen. Dit helpt ons te groeien in liefde voor Jezus en doet ons van daaruit verlangen Hem meer van nabij te volgen.

Buiten de dagelijkse Eucharistieviering en aanbidding is er tevens gelegenheid voor het Sacrament van Verzoening en een persoonlijk begeleidingsgesprek.

Van zaterdag 15 februari tot en met dinsdag 24 februari vindt een retraite met het thema 'Met Jezus op weg naar Pasen' plaats, onder begeleiding van pater J. Bots, SJ.

info(070) 365 43 85
retraite.willibrordushuis@solcon.nl
locatieWillibrordushuis, Oude Molstraat 35, 2513 BA
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl