Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 27 december 2008    Evangelie van 2008-12-27
 titelGratis rondleiding en glühwein
beschrijvingAan het eind van deze, over het algemeen dure, decembermaand biedt het Historisch Museum de Bevelanden in Goes alle bezoekers een extraatje aan. Op zaterdag 27 december zijn er gratis rondleidingen èn een gratis glas glühwein voor iedere bezoeker. Bovendien hoeft op deze dag slechts de groepsprijs van € 2,50 betaald te worden. Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

Rondleidingen
Op deze middag staan er 3 ervaren gidsen voor u klaar die om 12.30 uur, 13.30 uur en 14.30 uur. een beknopte rondleiding houden in de diverse zalen van het museum. Bezoekers die gebruik maken van een rondleiding komen nog meer te weten over o.a. de schuttersgilden op de Bevelanden, de verdronken dorpen, de stad Goes en de Zeeuwse klederdrachten.

Wellicht de laatste kans om de 'Zondags Zilver in Zeeland' te bezoeken, welke is samengesteld uit de Collectie Van Noordwijk, in het Historisch Museum De Bevelanden te zien. Daarna gaat deze verzameling op slot en verdwijnt uit het zicht.

Na afloop van de rondleiding zijn alle bezoekers welkom in ons museumcafé waar zij kunnen genieten van een glas glühwein. Voor kinderen is er natuurlijk een alcoholvrij drankje aanwezig.
Kinderen kunnen zich vermaken met een speurtocht door het museum.

Het museum is het hele jaar geopend van:
Maandag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur
Zaterdag 12.00-16.00 uur
Zondagen, christelijke feestdagen, oud en nieuwjaarsdag en koninginnedag gesloten.
U vindt het Historisch Museum de Bevelanden aan de Singelstraat 13 te Goes, telefoon (0113) 228 883. Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.hmdb.nl .

infowww.hmdb.nl
locatieHistorisch Museum de Bevelanden, Singelstraat 13
plaatsGoes (Zeeland)
postcode44
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl