Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 26 december 2008    Evangelie van 2008-12-26
 titelKerstconcert met samenzang
beschrijvingOp vrijdag 26 december a.s. is er in de Hervormde Kerk aan het Plein te Wateringen het traditionele kerstconcert met samenzang. Aanvang 15.30 uur (half vier en de kerk is open om drie uur). Toegang gratis. De kerk is verwarmd. Alleen bij de uitgang is er een collecte voor de onkosten en het orgelfonds.

Deze keer is het voor de 25e keer dat dit concert zal worden gehouden.
Op het programma staat samenzang van bekende kerstliederen. Jan van Westenbrugge zal tevens enkele orgelwerken spelen van Jan Zwart (delen uit Kerstsuite 2); Joh.Seb.Bach; A.Guilmant; W.R.Driffill (de bekende Toccata in F) en Jan van Westenbrugge (Kerstsuite).
Het orgelcomité hoopt zoals elk jaar op een massale opkomst.
In 2009 staan er weer nieuwe concerten op het programma met gastorganisten als Sander van Marion, John Propitius en Everhard Zwart alsmede de vaste organist Jan van Westenbrugge.

info(010) 592 54 60
appost@kabelfoon.nl
locatieHervormde Kerk, Plein
plaatsWateringen (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl