Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 26 december 2008    Evangelie van 2008-12-26
 titelKindje wiegen in hartje Amsterdam
beschrijvingIn de R.K Begijnhofkapel op het Begijnhof te Amsterdam wordt op 2e kerstdag voor de kinderen weer het Kindje wiegen georganiseerd.
Het wordt dit jaar een heel spectaculair festijn met veel kinderen die allemaal mooi verkleed zullen zijn en er is een levende Kerststal.
Wilde uw kind altijd al een Engel, Herder of Schaap zijn in het Kerstspel? Dan is dit hun kans. Alle kinderen die komen kunnen mee doen.

Datum 26 december (2e Kerstdag) om 15 uur.
Ingang Begijnhof aan Spuizijde.
Als uw kind mee wil doen laat haar of hem dan iets eerder komen om te verkleden.

infowww.bisdomhaarlem.nl
locatieBegijnhof
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl